Kookworkshops

Kookworkshops

De kookstudio van Da Capo kan kookworkshops organiseren. Bij deze kookworkshops gaat het om wederzijds leren: als deelnemer van de workshop leer je nieuwe recepten maken uit verschillende delen van de wereld en enkele vrouwen die in de kookstudio werken gaan in gesprek in het Nederlands en leren om aan anderen les te geven.

Dit alles onder begeleiding van een coƶrdinator. Het zal een gezellige en leerzame middag/avond zijn. Je gaat met mensen uit verschillende culturen in gesprek, je leert een lekker recept koken en je gaat lekker eten met elkaar.

Kosten

De kosten voor een workshop bedragen 45-60 euro per persoon (afhankelijk van de groepsgrootte). Voor alles wordt gezorgd: een glaasje bij binnenkomst, de ingrediƫnten voor het koken, een heerlijke (zelfgemaakte) maaltijd, een glaasje tijdens het eten en koffie en thee en natuurlijk een hoop gezelligheid.

Als u met een eigen groep mensen een kookworkshop wilt volgen, kan dat op een datum en tijdstip dat het beste uitkomt. Dit kan zowel overdag als 's avonds. Stuur ons even een mailtje met uw verzoek .Dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden.

Met uw deelname ondersteunt u het werk van de stichting.